elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El duo Pipiolas presenta el seu primer treball “No hay un Dios” amb un concert al Paranimf de la UA

El duo Pipiolas presenta el seu primer treball “No hay un Dios” amb un concert al Paranimf de la UA
  • TG&SOA, banda emergent de la plataforma InteractUA, actuaran com a teloners

El grup Pipiolas arriba demà dimecres, 21 de febrer, a les 19 hores, al Paranimf de la Universitat d’Alacant per a presentar en concert el seu primer treball titulat No hay un Dios, acompanyats per TG&SOA, banda emergent de la Plataforma InteractUA, que actuarà com telonera.

El concert omplirà el Paranimf d’un pop ple d’arestes i fantasia, tal com defineixen el seu estil musical Adriana Ubani (Las Palmas de Gran Canària) i Paula Reyes (Alcorcón, Madrid), les integrants de Pipiolas, una formació que comença a despuntar en el panorama musical espanyol amb actuacions en multitud de festivals. Pipiolas representa la nova onada de cantants pop espanyols i ja han col·laborat amb grans noms com Rigoberta Bandini o Ginebras.

Per a obrir boca actuaran com a teloners TG&SOA, banda emergent de la plataforma InteractUA i grup d’indie rock d’Alacant, creat el 2022 per cinc amics que es coneixen des de l’institut i que han anat creixent de manera autodidacta. Ha oferit concerts en locals com El Refugio i en festivals com Alacant Desperta. Els seus membres són el cantant Rubén, la cantant principal Daniela, el guitarrista Piero, el baixista Adrián i el bateria Miguel Ángel.

Entrades: 8 euros

Pujar