elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UA obri les convocatòries per a direcció dels espectacles de l'Aula de Teatre, Coral i del Taller de Teatre de la Universitat Permanent

La UA obri les convocatòries per a direcció dels espectacles de l'Aula de Teatre, Coral i del Taller de Teatre de la Universitat Permanent
  • El termini de presentació està obert fins al 6 de juny

MÉS FOTOS
La UA obri les convocatòries per a direcció dels espectacles de l'Aula de Teatre, Coral i del Taller de Teatre de la Universitat Permanent - (foto 2)
La UA obri les convocatòries per a direcció dels espectacles de l'Aula de Teatre, Coral i del Taller de Teatre de la Universitat Permanent - (foto 3)
La UA obri les convocatòries per a direcció dels espectacles de l'Aula de Teatre, Coral i del Taller de Teatre de la Universitat Permanent - (foto 4)

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant ha obert tres noves convocatòries públiques per a adjudicar la direcció i el muntatge dels espectacles de l'Aula de Teatre de la UA, del Taller de Teatre de la Universitat Permanent i de la Coral UA per al curs acadèmic 2024/2025.

Les persones que desitgen concórrer a la convocatòria per a direcció i muntatge de l'Aula de Teatre hauran de presentar dues propostes de muntatge: una de teatre clàssic i una de teatre contemporani, de les quals una serà en castellà i l’altra en valencià (a elecció de l'aspirant). La persona seleccionada impartirà, a més, un taller en pràctica teatral de 30 hores, que es desenvoluparà durant el primer quadrimestre del curs acadèmic 2024/2025. L'estrena dels dos projectes teatrals serà al maig de 2025. En la convocatòria de la Universitat Permanent es durà a terme un sol muntatge teatral i també s'impartirà un taller de pràctica teatral de 30 hores.

La persona seleccionada per a la convocatòria de Coral UA durà a terme el procés de planificació, proves i selecció dels integrants de la coral, la dirigirà en l'acte d'obertura oficial del curs i els assajos a partir d'octubre del 2024. 

El termini de presentació de sol·licituds per a les tres convocatòries finalitza el 6 de juny.

Pujar