elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la inscripció per a Gennera, el programa d’innovació estratègica entre empreses i estudiants de la UA

Oberta la inscripció per a Gennera, el programa d’innovació estratègica entre empreses i estudiants de la UA
  • En la seua sisena edició, comptarà amb empreses capdavanteres com Bumerania, Aiudo, Accenture, Benigar i Facephi

Fins al pròxim 5 d’octubre està obert el termini d’inscripció per a Gennera, un esdeveniment que busca crear un espai d’innovació estratègica entre empreses referents i estudiants i titulats de la Universitat d’Alacant (UA). La selecció de participants es durà a terme a través d’entrevistes individualitzades en format virtual. 

L’esdeveniment, que ja celebra la sisena edició, és una iniciativa del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat a través del Centre d’Ocupació de la UA, en col·laboració amb el Parc Científic Alacant (PCA). L’acció forma part del programa Campus de l’Emprenedoria Innovadora que es desenvolupa en conjunt entre les cinc universitats públiques valencianes, coordinat i finançat per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme amb l’objectiu d’impulsar l’emprenedoria i la innovació en l’àmbit universitari. 

En aquesta sisena edició s’hi han sumat cinc empreses: Bumerania, vinculada recentment al PCA i especialitzada en robòtica social i intel·ligència artificial, Facephi, Aiudo, Accenture i Benigar. 

L’organització ha previst un total de trenta-cinc participants, que podran ser tant estudiants com titulats i titulades de la UA. Hi haurà onze sessions de treball per al desenvolupament de solucions aplicant eines d’innovació; quatre converses amb experts per a augmentar la visió sobre els processos d’innovació en les empreses i tres trobades entre empreses i els equips de treball per a enriquir les solucions proposades.

Núria Grané, delegada de la rectora per al Centre d’Ocupació, ha mostrat la seua satisfacció per l’arrancada d’una nova edició del programa Gennera. «Ja són sis anys de treball intens per a completar una activitat molt profitosa per als nostres estudiants, ja que, a més del coneixement sobre metodologia, aprenen a desenvolupar projectes d’innovació estratègica, milloren la capacitat de treball en equip i potencien les seues habilitats comunicatives en contacte directe amb els equips d’innovació de les empreses participants» ha assenyalat Grané.

Pujar