elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova edició dels Tallers de Llengües i Cultures de la UA, una formació d’èxit que suma 17 edicions en vuit anys

Nova edició dels Tallers de Llengües i Cultures de la UA, una formació d’èxit que suma 17 edicions en vuit anys
  • El Servei de Llengües obri avui el termini de matrícula per al segon quadrimestre del curs

MÉS FOTOS
Nova edició dels Tallers de Llengües i Cultures de la UA, una formació d’èxit que suma 17 edicions en vuit anys - (foto 2)

 

El Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant obri avui dilluns 12 de febrer el termini de matrícula de la XVII edició dels Tallers de Llengües i Cultures, una oferta formativa ara fa vuit anys amb gran èxit de participació. El termini de matrícula està obert fins al 19 de febrer.

Es consolida l’oferta en format presencial i en línia dels tallers d’alemany, àrab, català, francès, italià, japonès, llengua de signes, rus, parlar en públic i videojocs. La matrícula és gratuïta per als membres de la comunitat universitària i de 20 euros per a qualsevol altra persona interessada.

Els tallers tenen una duració de 10 hores (reconeguts amb 1 crèdit i un certificat d’assistència) i volen promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses, i de l’ús del valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica. Ofereixen una visió àmplia de la realitat social, cultural i lingüística del país, a través de la pràctica de situacions comunicatives, vocabulari bàsic i aspectes bàsics de la gastronomia, tradicions populars, vida quotidiana, condicions de vida, convencions socials o art.

Els organitzadors detallen que «els tallers fan un pas més enllà i aprofundeixen en aspectes culturals. En el cas de la llengua de signes, l’aprenentatge es basa a facilitar la comunicació amb les persones sordes, amb l’ús de paraules i expressions recurrents. En el taller de videojocs es parlarà de comunicació, cultura i influències, fins i tot de l’Univers Marvel, Ibai o Call of Duty».

Pujar