elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024

Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024
  • La ciutat inicia amb aquesta elecció el compte arrere per a la seua festa més gran

Martina Lloret Rocamora, de la foguera Sèneca-Autobusos, ha sigut triada aquest divendres Bellea del Foc Infantil 2024 al final de l'espectacle ‘La Millor del Món’, que s'ha desenvolupat en la plaça de bous d'Alacant, i que han presenciat prop de 6.000 persones, entre les cadires situades en el rode, esteses, graderies i andanades. Les seues Dames d'Honor són Sofía López Pascual (Passeig de Gómiz), Carla Lorente Iváñez (La Condomina), Edurne Rosell Jarrín (Ángeles-Felipe Bergé), Laia Ponce Fajardo (Sant Blai de Dalt), Isabella Guzzardo González (Barri José Antonio) i Daniela Vaquero Ros (Baver-Els Antigons).

Luis Barcala, alcalde d'Alacant, ha presenciat l'acte juntament amb el tinent d'alcalde, Manuel Villar; la regidor de Festes, Cristina Cutanda, i integrants de la Corporació Municipal. Ha felicitat les acabades de triar i els ha explicat que “no dubteu a viure tot enguany amb la major intensitat possible. Passa molt ràpid". En valorar l'acte d'elecció ha assenyalat que "és el millor exemple que la Festa està molt viva i amb un futur que s'augura esplèndid. No hi ha més que veure els números musicals que han escenificat els xiquets com una manera d'homenatjar les belleas dels seus districtes i a la Bellea del Foc Infantil i les seues Dames d'Honor 2023".

Sobre les emotives paraules de comiat de la Bellea Infantil 2023, Inés Llavador Castelló, ha subratllat el primer edil que "ens ha deixat a tots un trosset del seu cor. Les seues paraules no eren de comiat. No té perquè fer-ho qui, durant quasi any i mig, ha contribuït en la promoció d'Alacant i les seues Fogueres".

Quasi 200 foguerers infantils de diferents comissions han participat en un espectacle amb 60.000 watts de so i 245.000, d'il·luminació, en el qual s'han escoltat fragments de bandes sonores de les pel·lícules de Wat Disney i d'altres llargmetratges de ficció. Carla Díaz, Lidia Piqueras i Alexis Meseguer han sigut els presentadors.

Un dels moments de major emoció de la vetlada ho ha constituït el discurs, i posterior desfilada de comiat, de la Bellea del Foc 2023. L'han abrigallada les seues Dames d'Honor, Inés García Castaños, Carla Gómez Polo, Martina Irles Jarrín, Martina Espuch Abengózar, Paula Saiz Ferrándiz, i Carmen Gómez López.

Els integrants del jurat que han triat a la Bellea del Foc Infantil 2024 i a les seues Dames d'Honor han sigut l'Índia Jerez Gómez, Rocío González Ponzó, Ana Belén Lucas Maíllo, Elena Herrero Corretjós, Aurora Blanco Alba, Verónica Martínez López, Amparo Guerrero Albero, Miriam Parodi Úbeda, i Vanessa Martínez Jerez.

MÉS FOTOS
Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024 - (foto 2)
Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024 - (foto 3)
Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024 - (foto 4)
Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024 - (foto 5)
Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024 - (foto 6)
Martina Lloret enlluerna Alacant després de ser proclamada Bellesa del Foc Infantil 2024 - (foto 7)
Pujar