elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’OFUA i la Coral de la UA s’uneixen en el Cicle de Concerts de Nadal de la UA

L’OFUA i la Coral de la UA s’uneixen en el Cicle de Concerts de Nadal de la UA
  • Per primera vegada, les dues formacions musicals actuaran juntes per a oferir tres concerts nadalencs al desembre, al teatre Chapí de Villena, el teatre Cervantes de Petrer i a l’ADDA a Alacant

  • El Club Rotary Alacant i la UA organitzen el tradicional concert solidari a l’ADDA, enguany a benefici d’Aspanion i el Centre Sant Rafael de Santa Faç

MÉS FOTOS
L’OFUA i la Coral de la UA s’uneixen en el Cicle de Concerts de Nadal de la UA - (foto 2)
L’OFUA i la Coral de la UA s’uneixen en el Cicle de Concerts de Nadal de la UA - (foto 3)
L’OFUA i la Coral de la UA s’uneixen en el Cicle de Concerts de Nadal de la UA - (foto 4)
L’OFUA i la Coral de la UA s’uneixen en el Cicle de Concerts de Nadal de la UA - (foto 5)
L’OFUA i la Coral de la UA s’uneixen en el Cicle de Concerts de Nadal de la UA - (foto 6)

 

La Universitat d’Alacant acaba de presentar el tradicional Cicle de Concerts de Nadal que enguany estarà integrat per tres actuacions a Villena, Petrer i Alacant, amb una actuació conjunta de les formacions que integren l’Aula de Música de la UA: l’Orquestra Filharmònica i la Coral. És la primera vegada que la UA afronta aquest repte musical en el Cicle de Concerts de Nadal, gràcies a la col·laboració del director de l’OFUA, Tobias Gossmann i el director de la Coral, Shlomo Rodríguez. Gossman, detalla que ha seleccionat un programa que oferirà algunes de les obertures i cors de les més famoses òperes, a més d’una sarsuela: Orfeo ed Euridice, Norma, Macbeth, Il Trovatore, Nabucco, Cavalleria Rusticana, Doña Francisquita i La novia vendida.

Aquest cicle de concerts té el suport dels patrocinadors de l’OFUA, Fundació Manuel Peláez Castillo i Vectalia, i la coorganització específica del Club Rotary Alacant per al Concert de l’Auditori de la Diputació Provincial d’Alacant (ADDA).

Concretament, els Concerts de Nadal UA començaran el dijous 14 de desembre al teatre Chapí de Villena, a les 20 hores, integrat en el cicle «Dijous Clàssics del Chapí», una actuació que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu Universitària de la localitat. (Entrada 5€ en la web del teatre).

El divendres 15 de desembre l’OFUA i la Coral UA actuaran a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA), a les 20 hores, on oferiran el Concert Solidari de Nadal Rotary-UA, a benefici d’Aspanion i Centre Sant Rafael de Santa Faç. Aquest concert coorganitzat amb el Club Rotary Alacant té un preu d’entrada de 15 euros (disponibles des d’avui i una hora abans en la taquilla de l’Auditori). S’ha habilitat Fila 0 per a aquelles persones que no puguen assistir-hi, però desitgen col·laborar.

Finalitzarà el cicle nadalenc el dimecres 20 de desembre al teatre Cervantes de Petrer, a les 19.30 h, amb entrada lliure limitada a la capacitat de la sala. Col·laboren l’Ajuntament i la Seu universitària de la localitat.

Aspanion

Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana, creada l’any 1985 per les mateixes famílies afectades. El nostre objectiu és garantir la millor qualitat de vida als xiquets i adolescents amb càncer i a les seues famílies

Centre Sant Rafael de Santa Faç

Se centra en l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual i que, bé per la situació sociofamiliar, bé per les característiques personals específiques, requereixen una atenció especialitzada. En la Fundació proporcionem a les persones que estan en aquesta situació els suports necessaris per al màxim desenvolupament possible de la seua autonomia, a través d’uns models d’atenció flexibles que persegueixen la seua màxima normalització i integració social i familiar, i és la mateixa persona qui defineix el seu projecte personal de qualitat de vida.

Pujar