elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un lladre entra de matinada a casa d'una dona gran a Alacant, l'agredeix sexualment i li roba

Un lladre entra de matinada a la casa d'una anciana a Alacant, l'agredeix sexualment i li roba
Un lladre entra de matinada a la casa d'una anciana a Alacant, l'agredeix sexualment i li roba
  • La dona va aconseguir arribar al telèfon quan el lladre va fugir i avisar la policia mentre es dessagnava per diverses ferides al cap

MÉS FOTOS
Un lladre entra de matinada a casa d'una dona gran a Alacant, l'agredeix sexualment i li roba - (foto 2)
Un lladre entra de matinada a casa d'una dona gran a Alacant, l'agredeix sexualment i li roba - (foto 3)

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, com a presumpte autor d'un robatori amb violència en un domicili una dona gran de 80 anys d'edat a qui a més va agredir sexualment després de colpejar-la violentament.

Els fets es van conèixer cap a les 10.00 del matí, quan una dona d'avançada edat va trucar a la sala CIMACC-091 manifestant amb una respiració entretallada que un home havia accedit al seu domicili de matinada i li hauria colpejat repetidament, informant que es trobava sagnant per diverses ferides provocades per l'assaltant.

Ràpidament, la Policia Nacional va activar el protocol de delictes violents per assistir la víctima en un primer moment, trobant-la respirant amb dificultat i sagnant pel cap, ferides suposadament provocades per l'agressió d'aquest individu, segons va comunicar a la patrulla, requerint aquests la intervenció dels serveis mèdics per ser traslladada a un hospital.

Posteriorment, es va fer càrrec de la investigació la Brigada Provincial de Policia Judicial i la Policia Científica per a la realització de la inspecció ocular tècnic policial per recopilar totes les dades relatives al succés amb què informar a la resta de dotacions en servei.

Segons sembla, la víctima va ser sorpresa de matinada al seu domicili per aquest individu, que hauria entrat a la vivenda per robar al seu interior aprofitant per agafar-la fortament del coll escanyant-la i colpejant-la al cap fins a deixar-la sense defensa per agredir-la sexualment i posteriorment robar-li el seu telèfon mòbil, la seua cartera amb documentació i diverses joies, fugint finalment del lloc.

Així les coses, recollides totes les dades, es va coordinar amb les dotacions de servei un dispositiu especial de cerca segons les característiques aportades per la víctima, descobrint-se en uns contenidors davant de l'habitatge de la dona un bat de beisbol ensangonat amb el que presumptament el autor hauria colpejat al cap.

En un dels controls establerts, una dotació de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la UPR-Motos que controlava una de les zones habituals de receptació d'objectes robats de la zona nord d'Alacant, va observar un individu coincident amb les característiques físiques del presumpte autor, que, en veure els Policies, va saltar un mur per intentar amagar-se, motiu pel qual van identificar, descobrint que, entre les seues pertinences, portava la cartera amb la documentació de la dona agredida, el seu telèfon mòbil, i joies que posteriorment es va comprovar que eren de la seua propietat, sent detingut per això en aquest mateix moment.

Es continuen gestions per investigar si el detingut hauria pogut participar en algun altre fet similar, atès la violència de les seues accions.

L'arrestat passarà a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant mentre la víctima està estable amb lesions en espera d'evolució mèdica a l'Hospital.

 

Pujar