elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Institut Valencià de Cultura porta al Teatre Arniches la comèdia ‘Charlas de azucarillo’ de Las Couchers

L’Institut Valencià de Cultura porta al Teatre Arniches la comèdia ‘Charlas de azucarillo’ de Las Couchers
  • Es tracta d’un espectacle d’humor entorn de la cerca de la sanació i la pau mental a través del coaching

  • La representació tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, a les 20.30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut  Valencià de Cultura (IVC), oferix al Teatre Arniches la comèdia Charlas de azucarillo de Las Couchers, el dissabte 13 d’abril a les 20.30 hores.

Charlas de azucarillo és un espectacle recomanat per La Red española de Teatros y Auditorios, un xou d’humor ‘absurd-filosòfic’ que és el resultat d’un procés de creació a partir d’idees i experiències personals, amb el qual busquen fer de les preocupacions quotidianes un món excèntric i divertit, tot això a través d’un llenguatge corporal propi i la mirada clown.

En esta hilarant comèdia, els personatges Consuelo i Socorro acompanyen el seu públic en el que serà un viatge de sanació, superació i renaixement personal. Elles, que es fan dir ‘Las Couchers’, amb la seua empresa d’assessorament, ajuden la gent a tornar a la felicitat i la pau interior.

Saben que el seu públic ha sigut devastat per una successió d’alts i baixos en la vida; per això, amb la seua fórmula curativa, una barreja entre la postmodernitat i la més antiga tradició, ensenyaran en clau d’humor les ferramentes necessàries perquè les persones tornen a tindre una vida ‘plena’.

Las Couchers és un projecte que naix en 2021 amb l’objectiu de crear un espectacle d’humor sanador de la mà d’Elena Doncel i Mari Marcos, que compten amb més de 10 anys d’experiència en el món del clown i d’estos espectacles d’humor, sent pallasses i actrius creadores.

Elena Doncel treballa des de 2007 en Payaso Hospital, ha treballat en Compañía Aérea Teatro, Pela y Pelu, Bandada, Janvier i La finestra. Mari Marcos, cofundadora en 2011 de la companyia Decopivolta Teatre, ha treballat en companyies com Teatro Sobre Ruedas, Teatro Indigesto i Patricia Pardo. En 2022 va ser nominada a millor artista de circ en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes de l’IVC.

Entrades a la venda ací.

Pujar