17 de gener de 2020 17/1/20

L’Institut Valencià de Cultura inaugura la temporada a Alacant amb ‘L’electe’, de L’Horta Teatre

L’Institut Valencià de Cultura inaugura la temporada a Alacant amb ‘L’electe’, de L’Horta Teatre - (foto 1)
  • ‘L’electe’ es representarà el divendres 11 d’octubre a les 20.30 hores al Teatre Arniches

L’Institut Valencià de Cultura inaugura la temporada amb la representació de ‘L’electe’, de L’Horta Teatre, el divendres 11 d’octubre a les 20.30 hores al Teatre Arniches.

‘L’electe’ va rebre el Premi al Millor Espectacle d’Adults a la Mostra d’Alcoi 2019, i és una divertida comèdia que té la interpretació de dos grans de l’escena valenciana: Josep Manel Casany i Alfred Picó. ‘L’electe’ està dirigida per Ramon Madaula i el text és una versió de Juli Disla.

L’obra explora les motivacions d’un individu per ser president del seu país, més enllà de l’ambició de poder o els afanys legítims per millorar el món. El resultat és una peça còmica en un acte sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els motius veritables que l’han dut fins allà.

La programació del cap de setmana al Teatre Arniches es complementarà diumenge amb el concert de Pongo, dins del cicle ‘Atiende Alicante’. El concert tindrà lloc el diumenge 13 d’octubre a les 19.00 hores i hi portarà una proposta del nou pop africà, el ‘kuduro’, del qual Pongo és la representant més destacada.

ocultar
L’Institut Valencià de Cultura inaugura la temporada a Alacant amb ‘L’electe’, de L’Horta Teatre
Pujar