elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Hospital Vithas Alacant commemora el seu 80 aniversari amb un emotiu acte

L'Hospital Vithas Alacant commemora el seu 80 aniversari amb un emotiu acte
  • Representants de la conselleria de Sanitat, de l'Ajuntament d'Alacant, la Cambra de Comerç, universitats o consolats, entre els assistents

Galeria de fotos
80 Aniversari VITHAS Alacant
80 Aniversari VITHAS Alacant

L'Hospital Vithas Alacant ha celebrat el seu 80 aniversari amb un emotiu acte en el Teatre Principal d'Alacant, comptant amb la presència de més de 500 convidats. D'esta manera, tant professionals del centre com una àmplia representació d'empreses i societat alacantina van poder gaudir d'este emblemàtic esdeveniment, presidit pel Secretari autonòmic de sanitat, Francisco Ponce, i el director general de Vithas, el doctor Pedro Rico.

Durant l'acte es va repassar la història de l'hospital, que va iniciar la seua activitat en 1944 com a casa de repòs i que des de la seua inauguració no ha parat de créixer, destacant els assoliments més significatius de la seua trajectòria i “l'evolució constant dels seus servicis mèdics, sempre amb l'objectiu d'oferir la millor atenció possible a tots els seus pacients”, com destacava en el seu discurs el Gerent dels Hospitals Vithas d'Alacant, Carlos Yago. Així mateix, va animar a tots els professionals presents al fet que “afronten els grans reptes que tenim per davant amb la il·lusió i empenyiment necessaris que ens permeten aconseguir-los, en bé de la població de la nostra ciutat i província”.

Francisco Ponce va expressar davant l'auditori la “voluntat de ser a prop i col·laborar amb les institucions sanitàries, siguen públiques o privades, en nom d'una sanitat compromesa amb tots els ciutadans”.

El Dr. Pedro Rico va subratllar que l'esdeveniment d'aniversari "no és la commemoració del passat, sinó la celebració del futur" perquè "hui és el futur d'ahir". Un futur, va afegir, "que només ha sigut possible gràcies al talent, l'esforç i el compromís de generacions de metges, infermeres i investigadors", als qui va retre homenatge "per haver mantingut viu i en permanent evolució a un hospital que hui disposa dels professionals més experts, la tecnologia més avançada, i d'un model sanitari fonamentat a procurar la major qualitat assistencial i la millor experiència de pacient, compromisos que formen part de l'essència fundacional de Vithas".

Per part seua, la regidora de sanitat de l'Ajuntament d'Alacant, Cristina Cutanda, va expressar la seua més sincera enhorabona “per la llarga trajectòria de l'hospital com a centre referent i emblemàtic a la ciutat d'Alacant”.

Durant l'acte, es va projectar un vídeo amb testimoniatges de diferents servicis i àrees del centre, en els quals es va subratllar la importància de l'hospital en la vida de moltes persones i l'impacte positiu dels seus servicis que durant tants anys han estat oferint.

La vetlada va concloure amb un toc d'humor i alegria gràcies a l'actuació del reconegut humorista Alex O'Dogherty. El seu espectacle, ple de riures i moments còmics, va ser rebut amb entusiasme i aplaudiments per part del públic, culminant així una celebració carregada d'emocions i records.

Hospital Vithas Alacant

L'Hospital Vithas d'Alacant, des de la seua fundació en 1944, ha sigut un referent en la cura de la salut dels alacantins. Amb una trajectòria marcada per la innovació, la qualitat assistencial i un fort compromís amb la comunitat, l'hospital va commemorar el seu aniversari amb una visió de futur amb l'objectiu de continuar oferint els millors servicis mèdics i adaptant-se a les necessitats dels seus pacients.

MÉS FOTOS
L'Hospital Vithas Alacant commemora el seu 80 aniversari amb un emotiu acte - (foto 2)
L'Hospital Vithas Alacant commemora el seu 80 aniversari amb un emotiu acte - (foto 3)
L'Hospital Vithas Alacant commemora el seu 80 aniversari amb un emotiu acte - (foto 4)
L'Hospital Vithas Alacant commemora el seu 80 aniversari amb un emotiu acte - (foto 5)
L'Hospital Vithas Alacant commemora el seu 80 aniversari amb un emotiu acte - (foto 6)
Pujar