24 de novembre de 2020 24/11/20

L’estrena absoluta de ‘Tupper Sex’ tanca la programació de gener del Teatre Arniches

L’estrena absoluta de ‘Tupper Sex’ tanca la programació de gener del Teatre Arniches - (foto 1)
  • ‘Tupper Sex’ és una comèdia que pretén visibilitzar la situació de les dones majors en l’actualitat

L’Institut Valencià de Cultura presenta a Alacant l’estrena absoluta de l’obra ‘Tupper Sex’. Es tracta d’una producció, que s’engloba en el cicle ‘Des d’ací’ de la companyia ‘Alacant Producirk’, i compta amb la direcció de Lucas Escobedo. Amb aquest espectacle es tanca la programació de gener del Teatre Arniches.

‘Tupper Sex’ és la història d’una dona, narrada des de l’humor i de manera positiva, amb una edat molt pròxima a la de la jubilació, que decideix canviar    i prendre les regnes de la seua vida. Per a això s’haurà d’enfrontar al mercat laboral després d’anys dedicada a les tasques domèstiques i tenint compte de la família.

‘Tupper Sex’ és una comèdia que pretén visibilitzar la situació de les dones majors en l’actualitat. La protagonista dona veu, en aquesta comèdia, a altres tantes dones de la seua generació, amb missatges positius i reals, que reivindiquen l’autonomia de la dona i la seua presència en l’espai públic.

La responsable de la Unitat Territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha explicat que “‘Tupper Sex’ és una història contada des del cor. Hi ha moltes dones que, malgrat les traves de la societat, les dificultats per a aconseguir treball, malgrat l’edat i condició sexual, no es rendeixen i lluiten per a aconseguir un canvi i iniciar un nou recorregut’.  

Així mateix, Garijo ha assenyalat que “es tracta de la primera incursió de La Trócola en la producció d’un espectacle de text. Dirigit per Lucas Escobedo, ens trobem davant d’un muntatge alacantí al qual li desitgem llarga vida”.

Cal recordar que la companyia de Lucas Escobedo va rebre el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2019, al millor espectacle de circ per la producció per al Teatre Escalante de ‘Yolo’.

Entrades a la venda en l’enllaç següent: https://ivc.gva.es/val/ivc-val/tupper-sex-v.

Pujar