elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'aeroport d'Elx-Alacant es posiciona entre els millors d'Europa

L'aeroport d'Elx-Alacant es posiciona entre els millors d'Europa
  • En el cas contrari apareix el de Castelló, que es cola entre els pitjors d'Espanya

L'aeroport d'Alacant-Elx s'ha posicionat com un dels millors d'Europa. La terminal es troba en el número quatre dins del top 5 dels més votats pels viatgers europeus, darrere del 1. Aeroport Internacional d'Atenes a Grècia; de l'Aeroport de Zuric a Suïssa i de l'Aeroport Francisco de Sá Carneiro (Porto) a Portugal, i per davant de l'Aeroport Internacional de Malta.

Des de Holidu, han elaborat aquest rànquing utilitzant una extracció massiva de qualificacions i ressenyes de Google Maps. Han creat la classificació definitiva dels aeroports espanyols i europeus segons la valoració dels usuaris.

L'aeroport d'Alacant-Elx "Miguel Hernández" quanta amb un 4.3 de puntuació en Google i 10.547 ressenyes. És considerat el principal aeroport de la Comunitat Valenciana i la regió de Múrcia.

En ell els viatgers elogien la seua organització, lluminositat i el seu espaiós disseny, a més de comptar amb una àmplia oferta gastronòmica i comercial que faran que no t'importe passar unes hores en aquest aeroport. I gràcies a la seua privilegiada localització, en una zona de gran interés turístic com és la Costa Blanca, els viatgers tenen molt a prop fantàstiques ciutats com Benidorm, Calp, Dénia, Xàbia, Torrevella o Múrcia.

En el costat contrari tenim l'aeroport de Castelló, considerat pels usuaris com la tercera pitjor terminal del país, amb un 3,7 de puntuació i 482 ressenyes.

Pujar