elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Jornades 100% Vegetals i Saludables’ a la Universitat d’Alacant

‘Jornades 100% Vegetals i Saludables’ a la Universitat d’Alacant
  • Durant els dies 16 i 17 hi haurà xarrades i tallers de cuina

 

Els pròxims dies 16 i 17 tindran lloc a la Universitat d’Alacant les «Jornades 100% Vegetals i Saludables», que ha organitzat la Unió Vegetariana Espanyola juntament amb la Universitat Saludable de la UA.

Les jornades, que començaran a les 10 h a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer, giraran al voltant de temàtiques relacionades amb estudis que s’imparteixen a la Universitat d’Alacant, com els graus de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Infermeria, Nutrició Humana i Dietètica, Biologia i Criminologia.

L’esdeveniment comptarà amb la presència d’experts com Paula Bastán, dietista-nutricionista especialitzada en esport i col·laboradora de la UVE; Rubén Miñano, enginyer tècnic forestal, coordinador regional d’Ecologistes en Acció de Castella-la Manxa d’EA; Rubén Carrasco, advocat i activista; a més de Shaila Villar, criminòloga i integradora social, i l’atleta Alberto Peláez, corredor de llarga distància en carreres de muntanya, ciclista i activista pels drets dels animals.

Les jornades oferiran, a més, showcookings amb la xef vegana Virginia García, creadora de la web CreatiVegan, que ensenyarà a cuinar receptes saludables i nutritives per al dia a dia.

Pujar