elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Food truck, gandules i pipi can: Així és la primera ‘Doggy Beach’ de la Comunitat Valenciana

Food truck, gandules i pipi can: Així és la primera ‘Doggy Beach’ de la Comunitat Valenciana
  MÉS FOTOS
  Food truck, gandules i pipi can: Així és la primera ‘Doggy Beach’ de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

  Centenars de persones estan gaudint aquest estiu de la “Doggy Beach”, la platja canina en Aigua Amarga, que disposa de tots els serveis perquè les persones puguen acudir amb les seues mascotes.

  La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha destacat “la gran acceptació entre alacantins i visitants que gaudeixen d'un dia de platja amb les seues mascotes en un entorn meravellós com és la platja d'Aigua Amarga”. “A més, a aquesta platja no li falta detall perquè està pensada per a les persones i les seues mascotes, per la qual cosa a més de les ombres tenen un punt de venda de menjar i beguda”.

  La “Doggy Beach” disposa d'una “food truck” amb zona de terrassa, gandules i ombrel·les, un pipi ca i del servei de Salvament i Socorrimo. Aquest últim es presta fins a meitat de setembre, però la resta de serveis es mantindran operatius fins al 15 d octubre.

  Aquest és el primer estiu amb la nova empresa adjudicatària en la “Doggy Beach” després que el Patronat de Turisme Alacant City&Beach traguera a licitació aquests serveis complementaris per a la platja canina. Per a la “food truck” i la zona de gandules i ombrel·les l'horari d'atenció al públic s'estableix de 9 a 1.30 hores. El contracte té una duració de tres anys.

  Pujar