elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fira Alacant operarà oficialment com a empresa pública a partir de l'1 d'abril

Fira Alacant operarà oficialment com a empresa pública a partir de l'1 d'abril
  • El Ple del Consell ratificarà demà la cessió d’actius i passius


Fira Alacant operarà oficialment com a empresa pública a partir de l'1 d'abril del 2023. Aquest matí s'ha reunit el consell d'administració amb l'objectiu de designar oficialment els càrrecs de la nova societat, així com nomenar directora general de la mercantil Beatriz Serrano, que ja ocupava aquest mateix càrrec a IFA, com a vicepresident primer del consell a Carlos Baño Marhuenda, i com a vicepresidenta segona del consell a María Ángela Cano García.

Amb tot això, el darrer pas perquè el recinte firal opere com a empresa pública es durà a terme demà quan el Ple del Consell ratifique per darrer vegada la cessió d'actius i passius.

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha manifestat que després d'un llarg procés, hem aconseguit refondre aquesta institució firal, vital per a l'economia alacantina, i transformar-la en una entitat de dret públic de la Generalitat, garantint-ne la viabilitat. Amb aquesta nova gestió esperem iniciar una nova etapa on es puguen incrementar les fires i els expositors per revitalitzar l'economia, perquè comptem amb unes instal·lacions excepcionals”.

Fira Alacant serà l'encarregada d'organitzar i impulsar l'activitat firal al recinte, tal com ha desenvolupat al llarg de tota la seva història. Amb això, el calendari firal i d'esdeveniments del recinte firal no es veurà alterat i seguirà el curs natural amb la celebració de les fires ja programades per a aquest any com el Saló del Màniga i Cultura Japonesa d'Alacant, Firauto + Expocar & Sobre2ruedas o Alicante Gastronòmica, entre d'altres.

Pujar