elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La FECYT concedeix el Segell de Qualitat a cinc noves revistes científiques de la Universitat d'Alacant en l'última convocatòria

La FECYT concedeix el Segell de Qualitat a cinc noves revistes científiques de la Universitat d'Alacant en l'última convocatòria
  • Tretze revistes ja tenien aquest reconeixement, que ara renoven

Cinc revistes científiques editades en la Universitat d’Alacant acaben d’obtenir el Segell de Qualitat de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), i s’uneixen a les 13 que ja l’havien aconseguit, que fan pujar la xifra a un total de 18. Són Alternativas. Cuadernos de Trabajo Social, Anales de Literatura Española, Cultura de los Cuidados, Feminismo/s i Revista de Cancioneros Impresos y Manuscritos.

La VII Edició de la Convocatòria d’Avaluació de la Qualitat Editorial i Científica de Revistes Científiques Espanyoles 2020 de la FECYT distingeix entre dos processos, l’obtenció del Segell de Qualitat FECYT per a aquelles revistes que volen aconseguir-lo per primera vegada , i la renovació del Segell per a les revistes que ja el tenen atorgat. A més, 4 de les 5 l’han aconseguit amb la menció de «Bones pràctiques editorials en igualtat de gènere».

D’altra banda, les 13 revistes editades o coeditades per la UA que ja tenien el Segell de Qualitat han sigut avaluades d’ofici, i l’han renovat. D’entre aquestes Revista Mediterránea de Comunicación ho fa, a més, amb la citada menció de «Bones pràctiques editorials en igualtat de gènere». De les 33 revistes científiques editades o coeditades per la UA, 18 tenen ja el Segell de Qualitat de la FECYT.

Pujar