elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els escriptors Ricardo Sumalavia i Kathy Serrano dialogaran sobre la seua obra en el CeMaB

Els escriptors Ricardo Sumalavia i Kathy Serrano dialogaran sobre la seua obra en el CeMaB
  • Dilluns que ve tots dos participaran en el cicle Trobar-se en la Paraula

 

El CeMaB ofereix una nova edició del seu tradicional cicle Trobar-se en la Paraula, dilluns, 28 de novembre a les 12 hores, a les seues instal·lacions del campus (Facultat de Filosofia i Lletres III) amb la intervenció de l’escriptor peruà Ricardo Sumalavia i l’escriptora peruanoveneçolana Kathy Serrano. Tots dos oferiran en aquesta trobada un diàleg per a reflexionar sobre les produccions respectives.

L’activitat serà presencial fins a completar l’aforament i es podrà seguir en directe.

Ricardo Sumalavia

Va nàixer a Lima el 1968. Doctor en Lletres per la Universitat de Bordeus. Va viure a Corea del Sud i a França. Va ser responsable de la Col·lecció Underwood i la Col·lecció Orientalia en la Universitat Catòlica de Lima, on actualment és director del Centre d’Estudis Orientals. Ha publicat els llibres de contes Habitaciones (1993) i Retratos familiares (2001), els llibres de microrelats Enciclopedia mínima (2004) i Enciclopedia plástica (2016), i les novel·les Que la tierra te sea leve (2008), Mientras huya el cuerpo (2012), No somos nosotros (2017) i Historia de un brazo (2019).

Kathy Serrano (San Cristóbal, Táchira, Veneçuela, 1968). Actriu, directora de teatre i escriptora peruanoveneçolana. Màster en Arts per l’Institut Estatal Rus d’Arts Escèniques de Sant Petersburg. Els seus contes apareixen en Una voz que existe (Planeta, 2019), Historias mínimas. Microficción (Dendro, 2020), El día que regresamos (Pandemonium, 2020), En el camino. Nuevas voces de la minificción latinoamericana (Quarks, 2020), 21. Relatos sobre mujeres que lucharon por la Independencia del Perú (Petroperú, 2021) i Ucrónica. Rutas alternativas a la realidad (Pandemonium, 2021). Dirigeix laboratoris d’escriptura creativa a l’escola d’escriptura creativa La Isla. El seu primer llibre, Húmedos, sucios y violentos (Estruendomudo, 2020), va ser nominat a millor llibre de contes en el Premio Luces 2020 del diari El Comercio.

Pujar