elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Easyjet suma nou noves connexions des d'Alacant amb Europa

Easyjet suma nou noves connexions des d'Alacant amb Europa
  • Carlos Mazón ha anunciat les rutes aèries amb el Regne Unit, Suïssa, República Txeca i França

MÉS FOTOS
Easyjet suma nou noves connexions des d'Alacant amb Europa - (foto 2)
Easyjet suma nou noves connexions des d'Alacant amb Europa - (foto 3)

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que l'aerolínia EasyJet establirà una base en l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández des d'on posarà en marxa un total de 9 noves connexions aèries amb el Regne Unit, França, Suïssa i República Txeca.


Així ho ha manifestat el cap del Consell després de mantindre una trobada amb representants de la companyia britànica els qui han confirmat la seua “aposta per la Comunitat Valenciana”, que acollirà la seua quarta base a Espanya des del mes de març de 2024, i suposarà la creació d'un centenar de llocs de treball.

Carlos Mazón ha assegurat que les noves rutes aèries permetran l'arribada de la Comunitat de 125.000 passatgers durant la pròxima temporada estival, la qual cosa suposarà un important retorn econòmic per al sector turístic.

En concret, les noves rutes aèries uniran Alacant amb Southampton i Zurich, a partir del 31 de març del pròxim any; i Newcastle, Belfast, Praga, Lió, Lilla, Nantes i Niça, a partir d'abril i maig de 2024.

El president s'ha mostrat satisfet pels importants acords que s'estan tancant durant la celebració de la fira WTM de Londres que repercutiran a curt termini en un increment del turisme i, per tant, en la millora econòmica de la Comunitat Valenciana.

Pujar