elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El doctor honoris causa per la UA, José Luis García Delgado, imparteix una conferència sobre el futur d’Europa

El doctor honoris causa per la UA, José Luis García Delgado, imparteix una conferència sobre el futur d’Europa
  • L’acte tindrà lloc demà dimecres, 22 de maig, a les 16.30 hores, en la sala de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials

«Europa: de Berlín a Kiev. Un futuro comprometido» és el títol de la conferència que impartirà demà dimecres, 22 de maig, a les 16.30 hores, el doctor honoris causa per la UA José Luis García Delgado. L’acte tindrà lloc en la sala de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l’assistència és lliure.

El conferenciant és acadèmic de la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques i col·legiat d’honor per l’Il·lustre Col·legi d’Economistes de Madrid. En l’actualitat, el doctor honoris causa per la UA és catedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat Nebrija i titular de la Càtedra La Caixa Economia i Societat. A més, García Delgado forma part del jurat del Premi a les Lletres de la Fundació Princesa d’Astúries i ho ha sigut del Premi a les Ciències Socials.

L’organització de l’acte és a càrrec del màster en Comerç Internacional de l’Institut d’Economia Internacional, el màster universitari en Economia Aplicada i la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA.

Àmplia trajectòria professional

Amb una extensa carrera en l’àmbit de la investigació i l’ensenyament, José Luis García Delgado ha sigut degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Oviedo, vicerector de la Universitat Complutense, director de l’Escola d’Economia del Col·legi d’Economistes de Madrid i director de l’Institut Universitari d’Investigació Ortega y Gasset.

Fundador i director de diverses revistes sobre economia, el conferenciant és autor d’un bon nombre d’obres relacionades amb els processos de modernització econòmica a Europa i Espanya. A més, ha obtingut el Premi Nacional d’Investigació Pascual Madoz en l’àrea de Dret i Ciències Econòmiques i Socials i el Premi d’Economia Rei Joan Carles. Així mateix, José Luis García Delgado ha sigut rector durant deu anys de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i presideix el Cercle Cívic d’Opinió.

Pujar