11 de desembre de 2019 11/12/19

Compromís presenta un recurs de reposició contra la Vaquilla del Moralet

Compromís presenta un recurs de reposició contra la Vaquilla del Moralet - (foto 1)
  • Bellido: “A Ciudadanos li està costant molt poc caure en incoherències amb temes que defensaven quan eren oposició com la Neteja o la desaparició de la Vaquilla del Moralet”

  • Aquest recurs se suma al ja presentat per Compromís el 18 de juliol, i que encara no ha rebut resposta, contra la declaració favorable d'aquest festeig en Junta de Govern Local

El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha presentat un recurs de reposició contra l'acord de la junta de govern per a cedir una parcel·la municipal per a la celebració de “La Vaquilla” del Moralet.

“Critiquem durament el poc que li està costant a Ciudadanos i a la senyora Sànchez caure en incoherències sobre temes que defensaven quan eren oposició, ho estan fent en el tema de la neteja i també en el tema de la Vaquilla”, ha afirmat contundentment Natxo Bellido, portaveu de la formació.

Des de Compromís recorden en el seu recurs de reposició que la decisió de la Junta de Govern Local es fa obviant que existeix un acte judicial que reconeix raons d'interès general per a denegar l'autorització, un acord del ple instant a l'enderrocament de les instal·lacions i un informe municipal que reclama l'enderrocament d'aquestes instal·lacions per a “La Vaquilla” que es van construir de forma il·legal en un terreny de rambla.

“Hem presentat aquest recurs d'oposició i esperem que se'ns faci cas a nosaltres i als veïns que estan demanant la no cessió de l'espai. Animem a Ciudadanos a fer examen de consciència i tornar a les posicions que fa res defensava a l'Ajuntament”, ha conclòs Bellido.

 

 

ocultar
Compromís presenta un recurs de reposició contra la Vaquilla del Moralet
Pujar