elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El circuit Sonora conclou amb Joe Pask i Júlia al Paranimf de la Universitat d’Alacant

El circuit Sonora conclou amb Joe Pask i Júlia al Paranimf de la Universitat d’Alacant
  • La doble proposta de pop electrònic de Júlia i el ‘rock’ de Joe Pask estaran al Paranimf el dimecres 29 de març a les 19.00 hores

  • El concert doble dels dos grups alcoians posarà punt final a l’edició 2022-2023 del circuit de la música valenciana

MÉS FOTOS
El circuit Sonora conclou amb Joe Pask i Júlia al Paranimf de la Universitat d’Alacant - (foto 2)

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, conclou la seua programació d’enguany amb el concert doble de pop electrònic del duet alcoià Júlia i el ‘rock’ de Joe Pask, que arribaran al Paranimf el dimecres 29 de març a les 19.00 hores.

Joe Pask torna a la càrrega amb el seu segon disc, ‘Jo i el món’, un crit generacional sobre el paper que li ha tocat viure en el món actual, que explora noves sonoritats, però sempre des de la visceralitat i les emocions, amb un ‘rock’ renovat, música nova per a temps nous.

I, en paral·lel, el recorregut a través de la llar construïda per Júlia en el seu disc ‘Casa’ es vertebra amb subtilesa mitjançant el particular tractament aplicat en l’apartat vocal, la investigació sonora d’objectes domèstics i, sobretot, mantenint el caràcter orgànic i experimental del seu pop electrònic.

El circuit Sonora ha portat a terme, durant el mes de març, a Alacant, l’edició 2022-2023, amb un total de cinc concerts al Teatre Arniches i al Paranimf de la Universitat d’Alacant, després d’haver passat per Alzira, Aielo de Malferit, Peníscola, Castelló de la Plana i Orihuela.

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’edició anterior dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà el format que es va posar en marxa en l’edició anterior i farà parada en sis localitats, amb diferents concerts, durant un mes en cada una.

D’aquesta manera, després del concert inaugural de Zoo a Orihuela el 30 de setembre, durant els mesos d’octubre i novembre, les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit, van acollir diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar fins a ‘jazz’, ‘rock’ o cançó d’autor. Al gener, Sonora va arribar a Peníscola, i, al febrer, ho va fer a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts. El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració: el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Valmuz i Sedajazz Big Band, Maluks, Valira, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Mafalda, Santero y Los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica ‘vintage’ de les cintes de casset, ha estat a càrrec de l’estudi Sud+Sud, i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web <circuitsonora.com>, en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 a 5 euros en tots els concerts del circuit.

Pujar