elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La cantant Luli Pampín arriba a Alacant per revolucionar el públic infantil

La cantant Luli Pampín arriba a Alacant per revolucionar el públic infantil
  • El concert tindrà lloc el 18 de novembre a la plaça de Toros i les entrades ja són a la venda

Videos
Concert de Luli Pampin a Alacant el 18 de novembre
Concert de Luli Pampin a Alacant el 18 de novembre

El proper 18 de novembre Luli Pampín arriba a Alacant per a gaudir dels més xicotets de la casa. El concert tindrà lloc a partir de les 16.30 a la plaça de Toros i tindrà una durada aproximada d'una hora.

Luli Pampín és una cantant internacional entre el públic infantil. Argentina i recentment mare, Luli torna als escenaris en una gira que l'està portant per tot el món i Alacant serà la primera parada a Espanya.

Les entrades ja han sortit a la venda i es poden adquirir ACÍ. Les famílies nombroses o els assistents amb discapacitat tindran un descompte del 25%. A més, els menors de dos anys poden no pagar entrada si estan asseguts als braços dels pares, aclareixen des de l'organització.

Primer concert de Luli després de ser mare

El d'Alacant és, a més, el primer concert de Luli després de ser mare, i des de l'organització asseguren que serà un concert “èpic”: “Imagina els somriures d'orella a orella dels teus xiquets mentre veuen en viu la seua Youtuber favorita . Imagina regalar-li als teus fills un record que durarà tota la vida, un esdeveniment ple de música, balls i moments màgics que es quedaran gravats als seus cors per sempre”.

Per a més informació i compra d'entrades podeu consultar AQUEST ENLLAÇ.

Pujar