elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca la celebració del Dia Internacional dels Museus al MUA

Arranca la celebració del Dia Internacional dels Museus al MUA
  • Visites guiades, tallers i la Gran Festa DIM integren el programa del 18 al 22 de maig

 

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) se suma als actes de celebració del Dia Internacional dels Museus (DIM) amb un programa propi d’activitats amb el lema global «El poder dels museus». Les activitats proposades pel MUA comencen demà dimecres, 18 de maig, i acaben diumenge que ve, dia 22, amb visites guiades a les exposicions que actualment acull el MUA, tallers i una Gran Festa DIM.

A les 12 hores de demà arranca la celebració amb una visita guiada a les exposicions: «El cos exquisit», «Identitats anònimes», «L’abraçada. L’excepció d’un gest», «Mulier, mulieris», «Corpografies. El cos en la col·lecció del MUA», «L’Alcúdia 25 anys», Espai Arcadi Blasco i la Col·lecció Daniel Escolano. Durant tot el dia es regalaran catàlegs del MUA als visitants.

Continuarà el programa amb la Gran Festa DIM, el divendres 20 de maig de 17 a 20 hores, amb activitats adreçades a famílies, sense inscripció prèvia: Tallers artístics i de reciclatge, murals col·lectius, demostracions d’impressió 3D, instal·lacions i animacions entorn del projecte educatiu «Mar sense plàstic», desenvolupat per professorat i alumnat de l’IES Victoria Kent d’Elx i de la Facultat d’Educació de la UA, i altres sobre el lema de la celebració.

El dissabte 21 de maig la jornada començarà a les 11 hores, amb una visita guiada a les exposicions, seguida de la visita taller Corpografies, amb doble horari: de 12 a 13.30 hores i de 17 a 18 hores, una proposta que inclou un taller de creació multisensorial dirigit a públic familiar.

I conclourà el programa el diumenge 22, amb el taller Memgrafies, de creació de mems per a còmic, d’11 a 13 hores, a càrrec de Daguten Escuela de Barrio. Dirigit a públic familiar a partir de vuit anys.

Pujar