elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alacant s'omple de creueristes aquest dijous: 4.400 turistes visiten la ciutat

Alacant s'omple de creueristes aquest dijous: 4.400 turistes visiten la ciutat
  • L'arribada de dos creuers el mateix dia s'ha produït en incorporar-se l'Aidastella, que no estava previst al calendari de creuers d'aquest any

MÉS FOTOS
Alacant s'omple de creueristes aquest dijous: 4.400 turistes visiten la ciutat - (foto 2)

Uns 4.400 creueristes arriben aquest dijous a Alacant en una doble escala. L'arribada de dos creuers el mateix dia s'ha produït en incorporar-se l'Aidastella, que no estava previst al calendari de creuers d'aquest any. D'aquesta manera coincideixen l'Aidastella, d'Aida Cruises, amb capacitat per a 2.500 passatgers, i el Celebrity Infinity, de Celebrity Cruises, que alberga 1.950 creueristes. Així, el 2023 tancarà amb vuit ocasions en què dos creuers arriben el mateix dia al port d'Alacant, la propera dijous que ve. Octubre s'ha consolidat com un mes de rècord a la recepció de creueristes amb més de 30.000 previstos en setze vaixells.

En el cas de l'Aidastella, la major part del passatge és de nacionalitat alemanya, mentre que al Celebrity Cruises la majoria dels creueristes són nord-americans. El primer en arribar ha estat el Celebrity Infinity a les 8 hores i té previst sortir a les 18 hores. L'Aidastella ha atracat cap a les 10 hores i sortirà a les 19 hores. L'impacte econòmic previst d'aquesta doble escala supera els 300.000 euros.

El fet que es produeixi aquest repunt de creueristes al mes d'octubre és, per al Patronat de Turisme Alacant City&Beach, “molt positiu ja que contribueix a la desestacionalització turística. Les previsions són que per al mes de novembre visiten la ciutat onze creuers amb més de 24.000 persones a bord.

Pujar