elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alacant acollirà la VI Jornada de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana

Alacant acollirà la VI Jornada de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana
  • Organitzada pels Col·legis de Treball Social d'Alacant, València i Castelló, la trobada es celebrarà el dia 16 del pròxim mes de maig en la sala d'actes de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant (San Vicent del Raspeig)

MÉS FOTOS
Alacant acollirà la VI Jornada de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

Baix el lema Nous reptes, noves oportunitats per al treball social, els tres col·legis oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana, Alacant, València i Castelló amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresàrials i el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat d'Alacant, l'Àrea Social de Gaes i el Consejo General del Trabajo Social, s'unixen en una nova jornada autonòmica l'objectiu de la qual és donar a conéixer el sistema públic de servicis socials de la nostra comunitat, així com contribuir a la divulgació dels coneixements generats a partir de la pràctica professional en eixe àmbit.

Una cita imprescindible dirigida a professionals del Treball Social, així com estudiants de Grau en Treball Social i a totes les professions que desenvolupen la seua activitat en sistemes de protecció social i en àrees d'intervenció social, polítics dels diferents àmbits de l'Administració Pública i, per descomptat, la ciutadania, sindicats, entitats d'iniciativa social, associacions, fundacions i ONGs. En un món en constant evolució, el treball social es posiciona com un pilar fonamental en la construcció de Serveis Socials per a societats més justes i inclusives i obri un espai per a reflexionar sobre el paper crucial que exercixen els professionals de l'àrea en la transformació de realitats per a trobar solucions a problemàtiques contemporànies.

La Jornada es desenvoluparà en la magnífica sala d'actes de la Facultat d'Educació de la UA el 16 de maig i, el complet Programa de la mateixa (encara obert) comptarà amb una Ponència Marco sobre la Llei estatal de Serveis Socials, així com la taula redona ‘Transitant pel nou model de servicis socials des del treball social: Experiències, inquietuds i certeses’ presentada per Na Victoria Belis, X Premi Estatal de Treball Social 2022. No serà l'única taula, ja que la Jornada comptarà amb una de Bones Pràctiques on es posarà a prova el rol de la tecnologia com a aliada dels Serveis Socials. De la igual manera, també es farà una presentació de la Càtedra Interuniversitària del sistema públic valencià de Serveis Socials.

Una cita imprescindible on les inscripcions estan obertes, existint opcions de descompte i voluntariat per a les/us estudiants del Grau de Treball Social.

Tota la informació oficial de la Jornada es pot consultar en: https://www.cotsalacant.es/es/noticias/11295/vi-jornada-autonomica-de-servicios-sociales-de-la-comunidad-valenciana-nuevos-retos-nuevas-oportunidades-para-el-trabajo-social

Pujar