elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ple absolut del paranimf per al Concert d’Hivern de la Coral UA

Ple absolut del paranimf per al Concert d’Hivern de la Coral UA
  • La formació musical universitària ofereix demà una actuació especial, al costat dels conservatoris superiors de Dansa i de Música Òscar Esplà d’Alacant

 

La Universitat d'Alacant ha penjat el cartell de ple absolut per al Concert d'Hivern de la Coral UA, que tindrà lloc demà dimarts, 28 de novembre, a les 19 hores en el paranimf universitari.

L'actuació forma part del programa cultural Paranimf de la UA i, tal com explica el director de la Coral UA, Shlomo Rodríguez, oferirà un concert molt especial en col·laboració amb el Conservatori Superior de Dansa d'Alacant i el Conservatori Superior de Música Òscar Esplà d'Alacant. La interpretació de la Coral estarà acompanyada de teatre musical a càrrec de les ballarines del Conservatori de Dansa, i de peces d'òpera i sarsuela amb la soprano Benedetta Perrotti, del Conservatori de Música.

Programa

La Coral de la UA és una formació musical que s'inscriu en el marc del  Vicerectorat de Cultura, Esports i Extensió Universitària amb l'objectiu principal d'aprendre i gaudir amb el cant, a més de formar-ne els integrants en les diferents facetes d'un cor, com també participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la Universitat. També s'incentiva l'intercanvi amb altres corals, com també la participació en certàmens nacionals i europeus.

Pujar