elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 3.600 persones han participat durant aquest curs en les activitats dirigides del Servei d’Esports de la UA

Més de 3.600 persones han participat durant aquest curs en les activitats dirigides del Servei d’Esports de la UA
  • S’han oferit dues noves activitats a la comunitat universitària: Runners UA i Exercici per a Persones de 55 i Més

MÉS FOTOS
Més de 3.600 persones han participat durant aquest curs en les activitats dirigides del Servei d’Esports de la UA - (foto 2)
Més de 3.600 persones han participat durant aquest curs en les activitats dirigides del Servei d’Esports de la UA - (foto 3)

 

Les activitats físiques dirigides del Servei d’Esports de la Universitat d’Alacant han conclòs aquest curs amb la participació de més de 3.600 persones. Entre aquestes activitats hi ha la pràctica del pàdel, pilates, taitxí, natació, triatló i vòlei platja, entre d’altres.

Aquest curs, a més, s’han iniciat dos programes gratuïts i dirigits a la comunitat universitària: el grup de corredors populars Runners UA, assessorats per un entrenador qualificat per a dirigir la seua preparació, i Exercici per a Persones de 55 i Més, que, realitzat en coordinació amb el Secretariat d’Universitat Saludable, té com a objectiu disminuir els efectes de l’envelliment, tant biològics (sensorial, cardiovascular, respiratori, composició corporal, funcions cerebrals…) com psicològics i socials.

Tal com comenta el coordinador de les noves activitats, Daniel Andújar, totes dues han tingut una «gran acollida» reflectida en els quaranta inscrits en Runners UA i quaranta-cinc, en el dirigit a les persones de més cinquanta-cinc anys. Tant és així, que ja s’han inclòs en la programació del curs que ve i s’està considerant la possibilitat d’ampliar els horaris.

Les inscripcions per al curs 2022-23 es podran fer a partir del mes de setembre en la pàgina web del Servei d’Esports en el cas de les activitats físiques dirigides, i mitjançant el correu electrònic promocio.esportiva@ua.es, per a la inscripció en Runners UA o Exercici per a Persones de 55 i Més.

Pujar