elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna la Setmana de Bous d’Algemesí del 24 de setembre al 2 d’octubre

Torna la Setmana de Bous d’Algemesí del 24 de setembre al 2 d’octubre
  MÉS FOTOS
  Torna la Setmana de Bous d’Algemesí del 24 de setembre al 2 d’octubre - (foto 2)
  Torna la Setmana de Bous d’Algemesí del 24 de setembre al 2 d’octubre - (foto 3)
  Torna la Setmana de Bous d’Algemesí del 24 de setembre al 2 d’octubre - (foto 4)

  El dijous passat el Museu de la Festa va acollir la presentació del cartell i de la programació de la Setmana de Bous d’Algemesí per a este 2022.  Durant 9 dies, del 24 al setembre al 2 d'octubre, la Plaça Major d’Algemesí s'omplirà d’espectacles taurins de distintes ramaderies i d’actuacions musicals nocturnes d’allò més diverses.

  Des de la Comissió Taurina han presentat la programació que recull novillades amb bous procedents de ramaderies destacades tots els dies de festes, acompanyades per la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí. Pel que fa als espectacles nocturns, també hi haurà una oferta distinta cada nit per tal que tota classe de públic d’edats diverses gaudisca de les festes: des de Camela el divendres 23 de setembre per encetar la fira taurina fins a Henry Méndez el dijous següent o  Seguridad Social l’últim divendres del mes.

  A més durant l’acte s’ha inaugurat l’exposició de les obres seleccionades del concurs de cartells d’enguany on s’han presentat al voltant de 30 exemplars, i s’ha descobert i premiat l’obra guanyadora, titulada ‘Corda i Fusta’ de l’artista local Juan Masia Girbés, qui va dedicar unes paraules d’agraïment al jurat.

  Com a novetats d’enguany, la Comissió Taurina ha convocat un concurs de pintura el dia 1 d’octubre, on les obres participants s’hauran d’elaborar el mateix dia i es subhastaran amb fins solidaris, un concurs nacional de tall de pernil i, a més,  ha presentat com a primícia la venda d’entrades per internet a través de la plataforma ‘Servientrada.’

  Pujar