elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Teatre Municipal d’Algemesí acull la 7na edició dels Premis Literaris de la ciutat

  • Andana Editorial publicarà les obres premiades, seleccionades entre les 23 novel·les i els 16 poemaris que s’han presentat al concurs

El Teatre Municipal d’Algemesí acollirà demà, divendres, la 7na edició dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí, organitzats per Andana Editorial, l’Ajuntament d’Algemesí i la Fundació Caixa - Cooperativa. Els guardons premiaran una obra de narrativa i una obra de poesia, entre un total de 23 novel·les i 16 poemaris que s’han presentat a concurs en aquesta edició. Les dues obres seran editades i publicades per Andana.

L’acte d’entrega de premis començarà a les 19 hores, i comptarà amb la participació de Ricard Peris, editor d’Andana Editorial, José Javier Sanchis, alcalde d’Algemesí, i l’històric escriptor local Enric Lluch, que dona nom al premi de narrativa. A més a més, durant l’acte actuaran els joves músics de La Petite Bande, l’ensemble de violins de la prestigiosa escola de Sentir Estudi Suzuki, ubicada a Guadassuar.

El destacat número d’obres que opten als guardons demostra la consolidació dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí dins del teixit de creació literària de la Ribera i la província de València. La primera edició va tindre lloc el 2018, impulsada per Andana Editorial, l’Ajuntament d’Algemesí i la Fundació Caixa – Cooperativa. En aquests anys, els Premis Literaris Ciutat d’Algemesí han guardonat tant a joves escriptores i escriptors que després han fet carrera en el món de la literatura (com Puri Mascarell, premiada el 2018 per Centre Comercial l’Oblit, o Paula Ferrer, guanyadora el 2020 amb Joana Cordons i la Colla Perduda) com també a narradors i poetes ja consolidats (com Teresa Broseta, premi de Poesia el 2018 per Poesia de nit i de dia).

Pujar