elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un mort i tres ferits, entre ells un xiquet, en l'incendi d'un habitatge a Algemesí

Un mort i tres ferits, entre ells un xiquet, en l'incendi d'un habitatge a Algemesí
Un mort i tres ferits, entre ells un xiquet, en l'incendi d'un habitatge a Algemesí
  • Els bombers han rescatat tres persones que estaven en parada cardiorespiratòria però només s'ha pogut reanimar dos d'elles

MÉS FOTOS
Un mort i tres ferits, entre ells un xiquet, en l'incendi d'un habitatge a Algemesí - (foto 2)
Un mort i tres ferits, entre ells un xiquet, en l'incendi d'un habitatge a Algemesí - (foto 3)
Un mort i tres ferits, entre ells un xiquet, en l'incendi d'un habitatge a Algemesí - (foto 4)

Un incendi en un habitatge d'Algemesí ha acabat amb la vida d'un home i ha causat tres ferits, entre ells un xiquet de huit anys per fractures i inhalació de fum. Segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, l'incendi s'ha produït en una vivenda d'un edifici de el Bloc José Sales a Algemesí.

Fins al lloc s'han desplaçat tres unitats de SAMU, dues unitats SVB, una ambulància convencional TNA i metge d'Atenció Primària. Els serveis mèdics han assistit a un xiquet de 8 anys per fractures i inhalació de fum i ha sigut traslladat en una unitat SVB amb el metge d'Atenció Primària a l'hospital Universitari La Ribera d'Alzira.

D'altra banda, tres adults es trobaven en aturada cardiorespiratòria després d'haver inhalat fum i els equips mèdics els han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització.

D'ells, dues dones de 30 i 50 anys han respost i els serveis mèdics han aconseguit recuperar les seues constants vitals. Posteriorment han estat traslladades per parada cardíaca recuperada també a l'hospital Universitari La Ribera d'Alzira, en una unitat de suport vital avançat i en l'altra ambulància de suport vital bàsic amb equip mèdic SAMU.

El tercer afectat és un home de 41 anys que ha mort al no respondre a les maniobres de reanimació. Una unitat de SAMU i l'ambulància convencional segueixen al lloc de l'incendi de manera preventiva.

Pujar