elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Algemesí rep una subvenció per a desenvolupar el Taller d’Ocupació “Benestar i Natura II” que s’iniciarà en desembre

  La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit a l’Ajuntament d’Algemesí una subvenció de 724.075.20 € per a la realització del Taller d’Ocupació “Benestar i Natura II”. Es tracta d’una nova edició del taller “Benestar i Natura”, un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades a través de diferents cursos que combinen la formació professional amb el treball.

  Amb una durada de 12 mesos i un inici previst en desembre del 2021, comptarà amb tres especialitats:

  1. Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (N1), instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (N2)
  2. Activitats auxiliars en conservació i millora de montes (N1), repoblacions forestals i tractaments silvícoles (N2)
  3. Atenció sociosanitària a persones en el domicili (N2)

  El regidor de Treball, Pere Blanco, ha destacat la necessitat d'insistir en els cursos de formaciò i ocupació "per a donar l'oportunitat a gent d'Algemesí d'entrar en el mercat laboral amb una formació específica en els actuals nínxols d'ocupació".

  Seran beneficiàries d’aquest programa un total de 30 persones, que hauran de tindre 18 anys o més, estar desocupat/da registrat/da en Labora com a demandant d'ocupació i tindre la capacitat funcional i psicofísica per a exercir les funcions assignades. A més, per al taller d‘Atenció sociosanitària, els sol·licitants hauran de disposar del títol en educació secundària.

  Les bases generals per a la selecció de l’alumnat es poden consultar en Labora: https://labora.gva.es/documents/166000883/166175580/BASES+SELECCI%C3%93N+ALUMNADO+TE+2021+bis.pdf/f63a6cca-da79-4911-92ec-126fd042086b

  A banda de l’alumnat, també s’obrin places per a la selecció de personal directiu, docent i auxiliar administratiu dels tallers d’ocupació. El termini per a la presentació de documentació va començar el passat dilluns i és fins al pròxim divendres 30 de juliol inclos.

  Des de l’oficina LABORA d’Alzira es gestionen les ofertes dels 3 grups per a convocar els candidats a alumnes-treballadors amb la indicació de la documentació que cal aportar. Les citacions es realitzaran en setembre.

  També  es pot consultar tota la informació més detallada en la web: http://www.algemesi.es/va/page/taller-docupacio-benestar-natura-ii

  Pujar