elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Algemesí llança una nova edició de l’exitosa Targeta Activa

  La regidoria de Promoció Econòmica junt amb Acsa, Empal i Caixa Rural d’Algemesí llancen la IV edició de la campanya Targeta Activa. Es tracta d’una iniciativa que consisteix a posar al servei de la ciutadania una targeta pel preu de 20 euros que duplica el seu valor gràcies a l’ajuda municipal, convertint-se en 40 euros per a realitzar compres als comerços locals adherits.

  “L’èxit de les primeres edicions ens ha donat la força per a convertir aquesta campanya, que beneficia tant als establiments com a la ciutadania, en anual” ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido. En esta quarta edició, la campanya es desenvolupa durant el mes d’abril, sent la data límit per a utilitzar la targeta el dia 30 d’este mes.

  Els usuaris poden consumir els 40 euros de cada targeta en una o diverses compres i en un o en més establiments fins a esgotar el crèdit. A més, s’ofereix la possibilitat de combinar la targeta amb altres mitjans de pagaments per tal de completar el preu en cas de no disposar de saldo suficient en aquesta.

  Enguany, l’Ajuntament d’Algemesí destina un pressupost íntegre de 60.000 euros, distribuïts en un total de 3.000 targetes. Sumant les aportacions de cada ciutadà al adquirir la targeta, seran un total de 120.000 euros els que s’injectaran als establiments de la ciutat.

  Des que va començar la campanya -comptant aquesta edició- s’han distribuït 17.000 targetes amb les quals s’ha invertit un total de 680.000 euros, la meitat de les arques municipals i la resta de la butxaca de cadascun dels usuaris de la targeta, beneficiant a més de 200 establiments d’Algemesí.

  El llistat dels comerços participants així com tota la informació d’esta edició es pot consultar a la web www.algemesiparticipa.com.

  Pujar