elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Algemesí llança amb èxit la tercera campanya de Targeta Activa

    La regidoria de Promoció Econòmica ha desenvolupat una nova campanya de Targeta Activa en conjunt amb l’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí  (ACSA), l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (Empal) i la col·laboració de Caixa Rural. Es tracta d’una iniciativa que consisteix a posar al servei de la ciutadania 4.000 targetes pel preu de 20 € que dupliquen el seu valor gràcies a l’ajuda municipal, convertint-se en 40 € per a realitzar compres als comerços locals adherits.

    “L’èxit de les primeres edicions, en 2020 i 2021, ens han donat l’impuls per a convertir aquesta campanya en una iniciativa anual; en aquesta edició les cites prèvies per adquirir les targetes es van esgotar en apenes dos dies demostrant una vegada més la importància de fomentar l’economia local” ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido. Amb aquest programa s’injectarà de nou 160.000 €, la meitat de les arques municipals i la resta de la butxaca de cadascun dels usuaris de la targeta, en els establiments de la ciutat des de demà fins al 30 d’abril.

    Les targetes es podran recollir a partir de hui al Casino Lliberal, cada persona haurà d’acudir en l’horari establert segons la seua cita prèvia. Els usuaris poden consumir els 40 € de cada targeta en una o diverses compres i en un o en més establiments fins a esgotar el crèdit. A més, s’ofereix la possibilitat de combinar la Targeta Activa amb altres mitjans de pagaments per tal de completar el preu en cas de no disposar de saldo suficient en aquesta.

    “Algemesí s’ha convertit en un referent en matèria d’impuls local, portem anys implementant mesures que ajuden a la vegada al xicotet comerç i a la ciutadania” ha declarat l’alcaldessa Marta Trenzano. Els comerços adherits creixen en cada edició, en aquesta són quasi 200 els que han decidit formar part de la campanya. El llistat complet es pot consultar a la pàgina web d’OTEA: https://algemesihotetot.es/noticias.aspx?id=163&fbclid=iwar13txl-aro81qvcquwuvndwh_vulwcqcdwaq-wesm5laawbcqxlxbtpuee

    Pujar