elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Algemesí incorpora 8 joves estudiants de la ciutat dins el programa de beques formatives municipals

L’Ajuntament d’Algemesí incorpora 8 joves estudiants de la ciutat dins el programa de beques formatives municipals
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament d’Algemesí incorpora 8 joves estudiants de la ciutat dins el programa de beques formatives municipals - (foto 2)

  El consistori algemesinenc ha incorporat 8 joves dins el programa l’Ajuntament et Beca 2023 per a que joves estudiants de la ciutat puguen realitzar pràctiques remunerades durant els mesos de juliol i agost.

  Els estudiants ja han entrat al que serà el seu lloc de feina durant l’estiu. Les places que cobriran són en distints àmbits: l’Agència Desenvolupament d’Algemesí, departament de Personal, suport de les escoles d’estiu, a la Sala d’Exposicions, centre del Carrascalet, Museu de la Festa i la Biblioteca.

  Cada una de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals, per un temps de dedicació que no superarà les 25 hores setmanals per becari/ària.

  L'alcalde de la ciutat, José Javier Sanchis, i els regidor de Personal, Kiko Reinoso, els han rebut en el saló de plens el primer dia i els han animat a aprofitar l’experiència, així com aprendre al màxim dels professionals que treballen a l'Ajuntament d'Algemesí.

  Pujar