elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Algemesí celebra el Dia del Comerç Local lliurant el romanent de les campanyes de Tarjeta Activa a la Creu Roja i l’Associació del Càncer Asocalge

L’Ajuntament d’Algemesí celebra el Dia del Comerç Local lliurant el romanent de les campanyes de Tarjeta Activa a la Creu Roja i l’Associació del Càncer Asocalge
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament d’Algemesí celebra el Dia del Comerç Local lliurant el romanent de les campanyes de Tarjeta Activa a la Creu Roja i l’Associació del Càncer Asocalge - (foto 2)
  L’Ajuntament d’Algemesí celebra el Dia del Comerç Local lliurant el romanent de les campanyes de Tarjeta Activa a la Creu Roja i l’Associació del Càncer Asocalge - (foto 3)

  La conselleria d’Economia ha creat el Dia del Comerç Local, que a partir d’enguany se celebrarà cada 25 d’octubre en la Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa pretén donar visibilitat a la labor del comerç de proximitat com a peça clau del teixit socioeconòmic valencià i element essencial per a la qualitat de vida dels pobles i ciutats.

  A aquesta iniciativa s’ha adherit l’Ajuntament d’Algemesí, que ho ha celebrat amb un acte en conjunt al Saló de Plens amb l’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí  (ACSA),  l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (Empal) i l’Associació de Restaurants i Bars d’Algemesí (ARBAL), on  s’ha fet entrega del romanent econòmic de les edicions de gener i juliol de la campanya de Targeta Activa.

  Es tracta de 1.767 € de la primera edició que s’han donat a Creu Roja Algemesí i 2.659 € de la segona edició que han estat lliurats a l’Associació del Càncer Asocalge. Unes xifres que naixen dels diners no utilitzats en les 8.000 targetes que es van proporcionar des de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Caixa Rural als ciutadans per 20 € i que es van convertir, gràcies a la inversió institucional, en 40 € per consumir en els establiments adherits a la iniciativa municipal.

  En l’acte, s’ha donat importància al comerç local no sols com a motor econòmic, sino com allò que dona vida a una ciutat. Palma Egido, regidora de Promoció Econòmica, ha posar l’èmfasi en la necessitat de continuar fent pedagogia en el fet que consumir de proximitat és consumir “d’una manera conscient, justa i sostenible.”

  Pujar