elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor en un greu accident de trànsit un membre del PP d'Algemesí

Mor en un greu accident de trànsit un membre del PP d'Algemesí
  • Va perdre la vida poc abans de l'inici de l'acte de presentació de la candidatura, que va seguir avant per exprés desig dels familiars

El PP d'Algemesí està de dol després de la mort d'un dels seus membres en un greu accident de trànsit ocorregut aquest divendres. A través d'un comunicat la formació ha lamentat la defunció de Ximo Montiel.

El terrible succés es va produir poc abans de la celebració de l'acte de presentació de la candidatura, que encara que en un primer moment el partit va pensar a suspendre'l, finalment el va dur a terme per exprés desig de la família, perquè molts afins encara no tenien notícia dels fets.

El Partit Popular de la localitat ha indicat que "amb la intenció de guardar el màxim respecte i evitar que els arribara per terceres persones, per prudència es va decidir, prèviament consultat amb un familiar directe, iniciar l'acte i no comunicar el que havia passat". El partit lamenta que "tot ha sigut molt dur i injust" i agraeixen a Ximo "tot el temps compartit".

Ximo formava part activa de les principals activitats de la ciutat, com els muixarangues, on participava en la Muixaranga d'Algemesí, que hui també li ha rendit un sentit homenatge recordant-ho com "un exemple de persona".

Pujar