elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat convoca dos places de personal tècnic de fons europeus en l’Ajuntament d’Algemesí

    La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha aprovat la sol·licitud de dos places de personal especialitzat en fons europeus per a l’Ajuntament d’Algemesí dins del programa de Contractació de personal tècnic per a la captació i gestió de fons europeus.

    L’oferta ja està publicada a la web de LABORA: és la nº 599446 i es pot consultar a través del següent buscador https://labora.gva.es/va/busquedaempleo. LABORA, el servei que està a càrrec del procés de selecció, informa que la inscripció està oberta i que el personal interessat ha de complir els següents requisits: estar inscrit/a com demandant d'ocupació en LABORA, estar en possessió de titulació universitària i acreditar el nivell mínim de B1 d'anglés o B1 de francés.

    Després d'inscriure's en l'oferta, les persones candidates han de presentar la documentació en el procediment telemàtic indicat fins a les 14:00 hores del dia 6 de setembre de 2022. La jornada serà contínua i el contracte fins al 31 de desembre de 2023 com a màxim. Més informació sobre l’oferta i el procediment d'inscripció a través de: https://labora.gva.es/documents/166000883/175599960/Gu%C3%ADa+ERTEFE+2022/729dd4ed-7612-4d0a-9e7e-3b6e387d48ad

    Marta Trenzano, alcaldessa i regidora de Projectes Europeus, ha declarat que “comptar amb el personal tècnic qualificat permetrà a l’Ajuntament d’Algemesí posicionar de millor manera els projectes i les inversions susceptibles de ser finançats amb fons europeus.” A més, ha afegit que aquesta “és una aposta decidida per ubicar la nostra ciutat dintre de l’agenda 2030 i dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.”

    Pujar