elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La VII edició de la Ruta de la Tapa d’Algemesí comptarà la participació de 24 establiments

La VII edició de la Ruta de la Tapa d’Algemesí comptarà la participació de 24 establiments
  • S’entregaran premis per valor de 300 euros a les tres millors tapes en subministrament de beguda en Berca Distribucions

Algemesí ha presentat al saló de plens el cartell de la nova edició de la Ruta de la Tapa amb la presència de 24 establiments, un 40% de locals més que l’any passat. La Ruta de la Tapa d'enguany començarà la vesprada del dijous, 2 de maig, i, com tots els anys, continuarà durant tots els dijous del mes de maig. A més, un jurat avaluarà les tapes de tots els participants i entregarà un premi de 300 euros a les tres millors tapes en subministrament de beguda en Berca Distribucions, comerç local patrocinador de la Ruta.

Els locals que formen part de la campanya són: Dulce Tentación, Restaurant Trencadís, Més Que Bo, Bar Cantonet, L’Encontre Bar&Cafeteria, El Clandestino, La Bodegueta, La Quimera, Secret Brassa, The Burger Film, Jing Tonic, Gelateria Reviejo, Snack Pere, Bar Colón, El Passeig, La Garrofera, Bar Chester, Pizza Pala, Manhattan, Bar Beer, Mel de Romer, La Cerveseta, Pastisseria Monar i Guateke.

A l’acte de presentació també han assistit les associacions empresarials Empal i Acsa i altres representants d’associacions locals, membres de la Corporació municipal i de la societat civil d’Algemesí.

Pujar