elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club Tortuga i l’Ajuntament d’Algemesí reprenen la popular Volta a peu Sant Onofre

El Club Tortuga i l’Ajuntament d’Algemesí reprenen la popular Volta a peu Sant Onofre
  MÉS FOTOS
  El Club Tortuga i l’Ajuntament d’Algemesí reprenen la popular Volta a peu Sant Onofre - (foto 2)

  Aquest matí s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Algemesí la 36à edició de la Volta a peu Sant Onofre 2021 que tindrà lloc el proper dissabte 18 de setembre. Organitzada pel Club de córrer Tortuga i pel mateix Ajuntament, es tracta d’una carrera popular de 10 km que normalment es realitza pel dia de Sant Onofre (14 de juny), no obstant, a causa de les circumstàncies no ha tingut ocasió de repetir-se des del 2019.

  El dissabte 18 de setembre ha estat la dada elegida perquè els carrers es tornen a omplir de corredors i corredores, un any i nou mesos després de l’última carrera popular a Algemesí. La tradicional 10 K començarà a les 19 h i es realitzarà sobre un recorregut semiurbà de dues voltes. Entre les mesures sanitàries destaca la modificació del punt d’eixida i arribada, que habitualment és la Plaça del Mercat i ara es trasllada al Carrer Fuster (enfront del Pavelló Cobert 9 d'Octubre) per tal de possibilitar una major accessibilitat i espai.

  A més la prova esportiva, comptarà amb la col·laboració de prop de 80 voluntaris del Club Tortuga, i uns 30 membres de Protecció Civil que faran que aquesta es desenvolupe amb les millors condicions de seguretat. Rafa Lluch, regidor d’Esports, ha declarat que: “les persones necessitem anar recuperant la nostra quotidianitat, és molt important començar a reprendre l’activitat esportiva col·lectiva d’una manera segura.”

  Fins avui ja hi han inscrites unes 500 persones, però es preveu una participació d'uns 1000 corredors i corredores -la xifra limit establida - especialment de tota la comarca de la Ribera. Les inscripcions, amb preu a 6 €, encara estan obertes fins al pròxim dijous dia 16 de setembre a través de la web: https://cronorunner.com/evento.php?ref=301-1512

  Pujar