elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un campionat de cal·listènia es celebrarà per primera vegada en Algemesí

Un campionat de cal·listènia es celebrarà per primera vegada en Algemesí

    L’associació de Cal·listènia "SilverBarzz SW" d'Algemesí ha organitzat, per primera vegada, un campionat per posar en valor i gaudir conjuntament de la cal·listènia. Es celebrarà a les 17h30 el pròxim dissabte dia 25 a les instal·lacions del Parc Bernat Guinovart.

    Es tracta d'un campionat nacional de cal·listènia, en el que participaran les figures més destacades d'esta modalitat esportiva a nivell nacional i autonòmic:  20 atletes de gran influència procedents de diferents parts de la península, entre elles de Catalunya, Múrcia o Madrid.

    La dinàmica en la qual es centrarà esta competició serà les batalles singulars d’un contra un en la disciplina de tensió i estàtics. El practicant i membre de l’associació, Juanjo Peiró, ha declarat que gràcies al renom i a la gran influència dels atletes que participen, han aconseguit arribat als països llatinoamericans, “així perquè tot el món puga gaudir-la, la retransmetre’m en directe a través de Twitch.”

    Rafa Lluch, regidor d’Esports, també ha volgut afegir que la cal·listènia és una nova modalitat esportiva que demanava unes instal·lacions que ja es van realitzar fa un any i que ara l’associació que agrupa als practicants organitza el seu primer campionat a Algemesí “fent créixer l’opció esportiva local i posant el nom de la ciutat en estes noves modalitats a escala nacional.”

    Pujar