elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les butlletes de rasca i guanya donen un nou impuls a la campanya de l’Outlet en tenda

Les butlletes de rasca i guanya donen un nou impuls a la campanya de l’Outlet en tenda

  La Regidoria de Promoció Económica ha organitzat una nova edició de l’Outlet en tenda per promoure el comerç local amb la col·laboració de les associacions locals ACSA i EMPAL.

  Durant una setmana, del 21 al 26 de febrer, han estat 29 els comerços que han oferit descomptes en els productes restants de la temporada tardor-hivern. Es tracta de més establiments adherits que en edicions anteriors i que provenen de diferents sectors com són les perfumeries, les sabateries, les òptiques, les tendes de roba o d’alimentació.

  Per cada comprar realitzada, sense mínim requerit, els clients i les clientes han rebut una butlleta de rasca i guanya amb la qual optaven a guanyar diferents premis. D’un total de 4640 butlletes repartides entre tots els comerços, s’han oferit 30 Targetes Activa per un valor de 40 €, 16 entrades dobles per a gaudir d’una obra de teatre dins de la programació de la Regidoria de Cultura (un total de 8 obres durant els mesos de març, abril i maig) i 14 lots de marxandatge consistents en una bossa de cotó ecològic i una llibreta de Lola Terreta baix la marca #terretaALGEMESÍ.

  La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, insisteix en el fet que “enguany s’ha donat un nou impuls a la campanya gràcies a la incorporació dels premis directes mitjançant les butlletes de rasca i guanya, que demostren una vegada més que comprar en el comerç local sempre té premi.”

  Els premis es podran bescanviar fins a aquest divendres 4 de març aportant la butlleta premiada i el tiquet de compra al Polivalent si es tracta de la Tarjeta Activa o el lot de marxandatge o acudint a les taquilles Teatre Municipal si han estat les entrades. La idea de l’Outlet en tenda és que es realitze dues vegades a l’any, sent la pròxima tardor la data més indicada per a rematar els productes de la temporada d’estiu.

  Pujar