elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba la XIII edició de la San Silvestre a Algemesí

Arriba la XIII edició de la San Silvestre a Algemesí
  MÉS FOTOS
  Arriba la XIII edició de la San Silvestre a Algemesí - (foto 2)
  Arriba la XIII edició de la San Silvestre a Algemesí - (foto 3)

  Després d’un any sense la mítica Sant Silvestre, enguany es celebrarà el dia 30 de desembre a les 20h. En l’acte de presentació que ha tingut lloc aquest matí al Saló de Plens de l’ajuntament, el regidor d’Esports, Rafa Lluch ha declarat que “com a novetat, en aquesta edició, la inscripció té una donació de 3 € que anirà destinada íntegrament a finançar els projectes de l'Associació contra el Càncer d'Algemesí.”

  El recorregut serà d'aproximadament 4 km, eixint i tornant a la Plaça Major i centrant-se la carrera en el casc urbà de la ciutat. La prova ha estat organitzada pel mateix consistori i contant, com sempre en aquests tipus d’esdeveniments esportius, amb la col·laboració del Club Tortuga. Juan Enrique Ribes Buendia, president del club, ha volgut posar èmfasi en el fet que “al tindre un caràcter popular i de curt recorregut, el més important d’aquesta carrera és que la gent es divertisca.”

  Així, en aquesta prova no competitiva d’ambient familiar, les persones guanyadores no són les primers en acabar sinó les tres millors disfressades i els tres grups amb millor difressa col·lectiva. A més, la prova comptarà amb la participació de les falleres major i infantil d’Algemesí i les seues corts d’honor que actuaran com a jurat. Els premis seran cistelles de Nadal acompanyades de targetes actives.

  El fet d’establir un preu solidari en la inscripció ha estat acollit amb molta il·lusió per l’Associació contra el Càncer, ja que en aquest any la majoria de les activitats que duen a terme per recaptar fons no s’han pogut realitzar. Així ho ha declarat Emilia Ferragut, la presidenta de l’associació, que s’ha mostrat molt agraïda amb l’Ajuntament i amb la solidaritat del poble algemesinenc i ha assegurat que “aquesta iniciativa permetrà continuar el camí de la investigació del càncer.”

  Per inscriure’s cal visitar  l’enllaç de la plataforma mychip https://inscripciones.mychip.es/es/evento/sant-silvestre-algemesi-2021 o acudir directament a la seu de l’Associació del Càncer d'Asocalge (Passatge Joan Segura, entresol 21, Algemesí).

  La carrera es desenvoluparà en mascareta i seguint les indicacions sanitàries amb una participació màxima de 1.000 persones. En cas que queden dorsals disponibles, la inscripció es podrà realitzar el mateix dia de la prova a partir de les 19 h a la Plaça Major d'Algemesí en l'estand d'Asocalge.

  Totes les persones participants rebran com obsequi una braga personalitzada, amb un disseny del campanar d'Algemesí per commemorar la XIII edició de la Sant Silvestre.

  Pujar