elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Algemesí sorteja 55 carros de compra i 50 Targetes Activa per a promocionar el comerç local

Algemesí sorteja 55 carros de compra i 50 Targetes Activa per a promocionar el comerç local
  MÉS FOTOS
  Algemesí sorteja 55 carros de compra i 50 Targetes Activa per a promocionar el comerç local - (foto 2)

  Es tracta d’un sorteig que s’emmarca dins de la campanya de la Diputació de València «Som de barri, de ciutat, de botiga i de mercat», i que a nivell local, ha estat impulsat per la Regidoria de Promoció del Valencià i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí per tal de fomentar l'ús del valencià en el comerç local i alhora animar a fer la compra en els establiments de proximitat.

  Amb el sorteig que es va celebrar ahir al saló de plens de l’ajuntament es va tancar una campanya que es va iniciar el passat dilluns dia 13 de desembre. Durant aquesta setmana, els més de 70 establiments que s'han adherit a la campanya han arreplegat vora 5.000 butlletes entre els seus clients, que només podien omplir un butlletí per establiment després d’haver fet la seua compra.

  A més del sorteig dels carros aportats per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, també es van sortejar 50 Targetes Activa (amb un valor de 40 € cadascuna) que es podran fer servir en els comerços que formen part d'aquesta iniciativa. A banda, hi va haver un segon sorteig de 5 carros més destinats als comerços participants.

  La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido es va mostrar molt agraïda als comerços adherits per la seua implicació i la seua proximitat en cada campanya i va voler destacar que l’objectiu de la iniciativa és “posar en valor el seu treball que infon vida i proporciona riquesa al nostre poble.”

  Ja es poden consultar els llistats amb el nom dels guanyadors i les guanyadores en les xarxes socials municipals i la pàgina web de l’Ajuntament. A les 19 h d’ahir es va emetre el sorteig a través del Berca TV, que es pot vore el sencer en el canal de YouTube de Berca TV.

  Al llarg d’aquesta setmana, des de l'Agència de Promoció del Valencià i des de l'Agència de Desenvolupament de Local (ADL) i l'Oficina Tècnica Econòmica d'Algemesí (OTEA) s'informarà els guanyadors i guanyadores de quan i com poden arreplegar les Targetes Activa i els carros de la compra.

   

  Pujar