elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Algemesí llança la primera edició del Premi del Dia del Comerç Local

Algemesí llança la primera edició del Premi del Dia del Comerç Local

  Amb motiu del dia del Comerç Local celebrat ahir 25 d’octubre, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí ha llançat una nova iniciativa: el I Premi destinat als comerços del municipi més sostenibles, pròxims i innovadors consistent en un guardó commemoratiu i una Targeta Activa de 500 euros per utilitzar als comerços adherits.

  Aquest premi pretén recolzar i celebrar el comerç de proximitat en el marc d’una economia equilibrada i responsable. Tal com ha recalcat la regidora Palma Egido “no es tracta solament d’un premi commemoratiu, sinó també de fer entendre a la ciutadania la importància de preservar el teixit empresarial i comercial d’Algemesí, que destaca per la seua resiliència, solidesa, però també per la seua amabilitat i proximitat.”

  En la categoria Sostenible s’ha premiat al comerç El Rebost ‘Mercat sense envasos’ pel seu compromís amb el territori i la sobirania alimentaria oferint productes alimentaris de proximitat, sostenibles i a granel.

  En la modalitat Pròxim, adreçat a reconéixer la iniciativa empresarial i el talent emprenedor, ha estat l’Òptica Beti S.L la guardonada per la seua accessibilitat i singularitat.

  Per últim, La Huerta de Amy s’ha endut el premi Innovador per la seua emprenedoria en l’elaboració de pastisseria personalitzada vegana així com el desenvolupament de comandes en línia i repartiments a domicili.

  A més, després del lliurament als comerços, els representants de les associacions empresarials d’ACSA, M.ª Àngels Sierra, i d’EMPAL, Mariano Clemente, han fet entrega del sobrant de les Targetes Activa ascendent a 1.877 euros a l’associació ADISALGE (Associació de Discapacitats d’Algemesí).

   

  Pujar