elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Algemesí efectua millores en els polígons industrials per valor de 825.000 euros gràcies al suport de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial

Algemesí efectua millores en els polígons industrials per valor de 825.000 euros gràcies al suport de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial
  MÉS FOTOS
  Algemesí efectua millores en els polígons industrials per valor de 825.000 euros gràcies al suport de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial - (foto 2)
  Algemesí efectua millores en els polígons industrials per valor de 825.000 euros gràcies al suport de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial - (foto 3)

  Les inversions s’han executat en l’àmbit dels polígons industrials Copal, Xara, Almussafes, Cotes, Pepe Miquel i Nucli, i compten amb la subvenció de l’Institut Valencià per a Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana per un import de 680.000 euros, sent la resta del finançament amb fons municipals.

  En els polígons Copal, Xara i Almussafes les obres han consistit en la millora de la xarxa de pluvials al carrer Copal, la pavimentació de zones degradades, la instal·lació de càmeres de vigilància, la senyalització horitzontal i vertical, l’execució d’un carril bici i la substitució de lluminàries obsoletes per noves amb tecnologia Led.

  En l'àmbit del Polígon de Cotes, s’ha millorat la recollida d’aigües pluvials en alguns punts amb problemes per acumulació d’aigua i s’han executat millores de pavimentació i accés viari des del carril de la CV-42, ampliant també el carril bici en el polígon i les zones de descans per als treballadors. Al polígon Nucli, s’ha repavimentat el carrer Solves i millorat la redona de l’avinguda del Ferrocarril substituint l’anell exterior de formigó per un nou paviment enrassat a la calçada per facilitar la maniobrabilitat dels camions.

  Per últim, en el polígon Pepe Miquel, s’ha aprofitat l’actual carril bici per als vianants i s’ha realitzat un nou carril per a ciclistes que connecta amb l’existent en Cotes. Així mateix s’ha efectuat una nova zona de descans de 1.400 m2 aproximadament i s’han instal·lat embornals a les zones detectades, amb una canalització soterrada. Per altra banda, s’ha continuat amb la instal·lació de càmeres de vigilància i la renovació les lluminàries tradicionals existents per noves amb tecnologia LED amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica i obtindré un major estalvi econòmic.

  Les obres executades en els polígons industrials atenent a les demandes dels actuals usuaris, milloraran la seguretat i el trànsit, l’eficiència energètica de l’enllumenament i l’evacuació de pluvials. Estes inversions contribuiran a incrementar la capacitat d’atracció de noves empreses que desitgen instal·lar-se als polígons d’Algemesí, on trobaran zones industrials més segures, amb facilitats d’estacionament i atractives pels usuaris i treballadors.

   

  Pujar