elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Algemesí celebra la XIX edició de la Setmana del Camp

Algemesí celebra la XIX edició de la Setmana del Camp

    Al llarg de la pròxima setmana es desenvoluparà a Algemesí la Setmana del Camp després de tres anys de pausa a causa de la pandèmia. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria d’Agricultura junt amb COPAL i els sindicats AVA Avasaja i la Unió Llauradora i Ramadera per dedicar una setmana a promocionar i reflexionar entorn del món agrícola.

    Des del dimarts 21 de març fins al dijous 23 hi haurà a la Sala d’Actes del Consell Agrari Municipal (Plaça d’Argentina, núm.1) xerrades d’experts/es a partir de les 18 hores on es posarà el focus en el sistema de reg per degoteig i les conclusions del Pla Estratègic de Dinamització Agrícola (PEDA) el dimarts; les línies principals de la Política Agrària Europea 2023-2027 el dimecres i el futur de les noves varietats cítriques el dijous.

    A més, divendres i dissabte hi haurà Fira Agrícola a les instal·lacions de la Copal (C/ Copal, núm. 1) amb productes agrícoles, fitosanitaris, novetats de maquinària i molt més. La fira s’inaugurarà el dissabte a les 11 hores i estarà fins a les 14 hores al matí i de 16 a 18.30 a la vesprada; el diumenge conclourà amb un horari de 9 a 13 hores.

    Pujar