Castellano

Ximo Huguet visita els treballs de repavimentación a Alfondeguilla

Ximo Huguet visita els treballs de repavimentación a Alfondeguilla

    La Diputació de Castelló ha invertit en 2021 més de 877.000 euros en les localitats d'Almenara i Alfondeguilla, dotació que suposa un augment de més del triple del destinat en 2019, quan es va situar en 242.000 euros. Així ho ha manifestat el diputat provincial Ximo Huguet durant el transcurs de la visita que ha realitzat a tots dos municipis per a conèixer de primera mà l'estat de les obres executades mitjançant el Pla 135 i Pla Reactivem Obres.

    En la trobada, Huguet s'ha referit ‘’a la voluntat que té aquest equip de govern de recolzar a tots els ajuntaments per a millorar les infraestructures i serveis per tal de fer més fàcil el dia a dia a tots els seus habitants’’, i ha recordat que recentment ha finalitzat el termini de presentació de sol·licituds d'obres per part dels ajuntaments i mancomunitats que s'executaran amb càrrec al Pla #CastellóAvança, un programa que ha definit com ‘’una gran eina per a generar economia, ocupació i benestar’’.

    A Alfondeguilla, al costat de l'alcalde Salvador Ventura, Huguet ha pogut veure els treballs de pavimentació del Carrer Calvari, així com la remodelació i manteniment del safareig municipal. Finalment, tots dos han conegut el projecte d'instal·lació de l'enllumenat públic del camí asfaltat d'accés a Alfondeguilla des de la CV-230.

    Pujar