Castellano

Torna la Volta al Terme d'Alfondeguilla, la degana de les carreres de muntanya

Torna la Volta al Terme d'Alfondeguilla, la degana de les carreres de muntanya
  • La 39 edició es realitzarà aquest dissabte i els corredors hauran de completar els duros 34,5 quilòmetres

En plena Serra d’Espadà, envoltada de muntanyes i amb un entorn natural envejable, se situa Alfondeguilla, un municipi de la província de Castelló que té l'honor d'albergar la carrera de muntanya més antiga de la zona.

Com cada any, des de fa 39, la carrera dona la seva sortida l'últim dissabte del mes de maig. I aquest 2022, la data assenyalada en el calendari és la del dissabte 28 de maig en la qual tornarà la degana de les carreres de muntanya, una dura prova en la qual els més intrèpids i arriscats corredors hauran de completar els 34,5 quilòmetres, amb un desnivell de 2.470 metres.

Amb sortida i meta des de la plaça de l'Ajuntament, el Club Amics de la Volta al Terme d'Alfondeguilla ja ultimen els seus preparatius per a donar sortida a la competició que torna després de dos anys de covid.

Controls d'avituallament

Perquè els corredors puguin completar la prova de la millor forma possible, l'organització ha previst diversos controls d'avituallament en Aigualit, Ereta, Nevera, Marianet, Colom, Aiguamolls, Garrut i el riu Belcaire.

Categoria cadet-júnior

La Volta al Terme d'Alfondeguilla també té una categoria cadet-júnior en la qual els més joves podran completar 14 quilòmetres, una mica menys de la meitat de la carrera original, amb un desnivell de 900 metres.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar