Castellano

Tècnics de telecomunicacions visiten Alfondeguilla per a cercar una solució al senyal de televisió

Tècnics de telecomunicacions visiten Alfondeguilla per a cercar una solució al senyal de televisió
  • L'Ajuntament d'Alfondeguilla demana al Ministeri i a la Diputació que es facen càrrec d'aquesta millora

MÉS FOTOS
Tècnics de telecomunicacions visiten Alfondeguilla per a cercar una solució al senyal de televisió - (foto 2)

Diversos tècnics del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital han visitat la localitat d'Alfondeguilla per a tractar de cercar una solució als problemes en el senyal de televisió.

L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que “en passar al Segon Dividend Digital hi ha problemes en alguns canals com Telecinco, Quatre o Tretze en els quals el senyal arriba amb interferències i hi ha alguns dies que aquests canals no es poden veure”.

Per això, “igual que fa anys es va solucionar aquest problema, ara hem insistit de nou al Ministeri perquè el senyal de televisió arribe a Alfondeguilla sense cap interferència i que no es perda el senyal”.

Així mateix, l'Ajuntament d'Alfondeguilla continuarà insistint a la Diputació de Castelló perquè es puguen tornar a veure els canals de televisió de la Vall d'Uixó. “Amb el canvi al Segon Dividend Digital aquests canals s'han perdut i és molta la gent que ens demana que vegen les televisions de la Vall d'Uixó”.

Salvador Ventura ha assegurat que “la televisió és necessària” pel que “si cap administració es fa càrrec de les nostres peticions, l'Ajuntament d'Alfondeguilla s'encarregarà de sufragar aquestes millores perquè el senyal de televisió arribe fins al nostre municipi sense problemes”.

Pujar