Castellano

Rubén Sánchez i Elisabeth Ríos guanyen la Volta al Terme d'Alfondeguilla

Rubén Sánchez i Elisabeth Ríos guanyen la Volta al Terme d'Alfondeguilla
  • La carrera de muntanya degana de la província de Castelló ha celebrat la seua 39 edició

Des de les 5.00 hores del matí, Alfondeguilla ha sigut un formiguer de gent. Organitzadors, col·laboradors i corredors han matinat per a donar l'inici a la 39 Volta al Terme de la localitat, la carrera de muntanya degana a la província de Castelló, que ha tornat després de dos anys de pandèmia.

Rubén Sánchez i Elisabeth Ríos han sigut els guanyadors de la Volta al Terme d'Alfondeguilla 2022.

El primer corredor local a travessar la meta ha sigut Cristian Callau, el segon Manuel Segarra amb 4.02:48 hores i el tercer corredor d'Alfondeguilla a arribar ha meta ha sigut Roberto Juan Herrera amb un temps de 4.17:55 hores.

Podium masculí

Rubén Sánchez ha sigut el primer a completar els 34,5 quilòmetres i travessar la línia de meta amb un temps de 3.51:21 hores.

Pocs segons després arribava el segon classificat, Cristian Callau amb un temps de 3.51:54 i el tercer lloc ha sigut per a Rubén Pascual que ha completat la carrera en 4.00:22 hores.

Podium femení

En dones, la primera classificada ha sigut Elisabeth Ríos que ha completat la prova en 4.58:36 i el segon lloc ha sigut per a Zenaida Fernández que ha travessat la línia de meta amb un temps de 5.01:11 hores.

Pujar